Monday, 30 January 2012

:: Praktikum ::


habis cuti aku mengadap semua benda-benda alah nie..macam-macam jadi...tu belum masuk soft board yang tak tau laa nak buat apa lagi lepas nie...

ingat senang je nak praktikum nie...tapi rupanya-rupanya banyak kena buat...tu laa masa ada dulu ambil lewa je....hahahaha karma~(sambil layan AJL 26)

rasanya nak menulis rancangan pengajaran harian lepas ni baru laa merasa sakitnya...nak mikirkan set induksi...adess terngadah laa kawe weh....huhuhu

haa nie laa antara situasi dimana port aku menghadap dan memprint segala apa ntah...

tu dia....penuh meja...tak cukup satu meja..atas printer pun penuh..hahaha

selesai make over aku punya fail persediaan mengajar dan portfolio praktikum....berpinor mata aku...:)

here is it....aku punya simple portfolio fail @_@

aku miss simple...macam tu laa jugak aku punya fail persediaan mengajar ^__^


time nie aku tak tulis lagi rancangan persediaan mengajar harian sebab yang dah siap kat sekolah..nak tulis takut nanti tak tally...(alasan baik der...huhu)

2 comments:

  1. long nmpk mcm susah, kami pun kn buat bende sama ker.... nk copy klong punya je le hahhaha....

    ReplyDelete
  2. hahaha thun depan laa korg pny turn

    ReplyDelete