Sunday, 22 April 2012

:: K.Yaya Family's Trip ::

Singgah lagi di Rumah Terbalik..tapi tak masuk pun sebab time nie tak bukak lagi..lagi pun kena sampai Kundasan sama family k.yaya nanti...Best sebab dapat ikut..:) 

Gunung Kinabalu menyapa the Beauties in the morning...me and k.yaya bangun je cari gunung..hahaha

Air Panas Poring...best sangat sebab inilah salah satu tempat yang aku nak pergi kalau dapat peluang jalan-jalan ke Ranau...my dream come true...Tq again all :)

Cameron Highland tak sampai lagi tapi ladang tea di Sabah nie dah berjaya aku jejak...mood : HAPPY at Sabah Tea - Ladang Nalapak

Pengalaman yang best kt Tagal Sg. Moroli Kg. Luanti nie...main, rendam kaki atau mandi dengan ikan...
[tapi k.yaya tengok dari jauh je..hihi...jangan marah sis]

Tamu Kota Belud...ingat lagi tamu Dongongon? haa yg nie kat Kota Belud pulak...daerah yang jauh dari KK...dan masih boleh jumpa etnik-etnik Sabah yang menarik :)

This time yang sangat-sangat aku suka...makan lokan panggang dan minum air kelapa bakar :)

p/s : bila tesyen kerja..aku suka bila keluar dari KK...tapi kita tak boleh lari dari masalah...kita cuma tinggal masalah jer...anyway best sangat :)

2 comments:

  1. haha.. we have a lots place to explore..
    till we do those crazy stuff again. *hugs*

    Glad u was there! :)

    ReplyDelete
  2. tq coz bercaya culik me...best sgt sbb ikut...

    ReplyDelete